Betingelser & Vilkår

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til www.hestetrailer-rep.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

www.hestetrailer-rep.dk  anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På www.hestetrailer-rep.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.hestetrailer-rep.dk via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inkl. 25 % moms.

Bestilling:
Præsentation af nogle varer med vejledende priser findes på www.hestetrailer-rep.dk.

Bindende tilbud sendes ud på sms eller via Messenger. Varen betales ved bestilling og sendes først efter beløbet er modtaget.
Bestillingsvarer som ikke lagerføres tages ikke retur.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.hestetrailer-rep.dk.

Ved trailerkøb, så accepteres kontant betaling, MobilePay eller indbetaling via bankoverførsel til konto.

Nordea Bank, Hillerød Afdeling, reg.nr. 2276, kontonummer 8973 7911 85.

www.hestetrailer-rep.dk tilbyder registrering, syn og dyreattest inkl. nummerplade og Temo100km. Vejledende priser kan oplyses ved forespørgsel.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
www.hestetrailer-rep.dk yder ifølge købeloven 1 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til www.hestetrailer-rep.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til www.hestetrailer-rep.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
www.hestetrailer-rep.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for www.hestetrailer-rep.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og www.hestetrailer-rep.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.hestetrailer-rep.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
www.hestetrailer-rep.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Garanti ved reparation af trailer:
Betalingsoplysninger: Betaling sker senest dagen efter traileren er meldt klar til afhentning og traileren skal afhentes senest 5 dage, fra den er meldt klar.

Afregning kan betales på mobilepay 174048 eller overføres til vores konto i Nordea, reg.nr.: 2276 konto nr.: 8973791185 eller betales kontant.

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100.-

Grundet misbrug af vores p-plads må hestetraileren max stå 5 dage efter den er meldt klar, derefter kommer der et gebyr på kr. 35.- pr. dag (har du brug for, at traileren skal stå der i længere tid, så kontakt os og lav en aftale til 150.- pr. påbegyndt måned).

Hestetrailer-rep. yder 1 års garanti på alle nyrenoverede dele på hestetrailerens sider, bund og rampe, sparkeplader, folie, bremser og ledningsnet.

Garantien træder i kraft når betalingen er på vores konto (medmindre der betales på afdrag).

Ved garanti reparationer forlænges garantien ikke på de skiftede dele længere en standard garantien gælder.

Der ydes ikke garanti på standardudstyr, så som vinduer, gummilister og tag, samt dele Hestetrailer-rep. ikke har arbejdet/repareret på.

Garantien bortfalder: ved ændring, bore nye huller, skærer i træplader/folie eller på anden måde ændre det arbejde vi har udført på hestetraileren med mindre der er forlægger en mail/sms/Messenger aftale eller hvis der eksempelvis er efterladt savsmuld og halm, vand, fugt, urin og afføring fra eventuelt hest inde i traileren, der medfører fugtskade samt skade forvoldt på folien, påføre eller renser folien med kemikalier der ikke er beregnet til folie.   

Vask:
Løse lister, dårlige fugninger, utætte lygter, maling der skæller mv. og kan falde af, når vi vasker med højtryksrens.

Lille eller stort service:
Ved lille eller stort service bliver der altid udarbejdet en servicerapport. Denne rapport kan udleveres, hvis ønsket. Hvis kunden ikke følger det, der er anvist i rapporten, kan www.hestetrailer-rep.dk ikke være ansvarlige herfor.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden www.hestetrailer-rep.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.hestetrailer-rep.dk det modtagne beløb fratrukket porto. Dette gælder ikke bestillingsvare. Meddeler Kunden www.hestetrailer-rep.dk, at Kunden har fortrudt dele af sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.hestetrailer-rep.dk, kun varens pris. Dette gøres dog ikke gældende, såfremt det drejer sig om en trailer der har været indregistreret eller benyttet.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen. 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Nord, GLS, DAO, Danske Fragtmænd eller personligt fremmøde. Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen til vores adresse og skriv venligst tydeligt at du ønsker, at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur, som med Post Nord, GLS eller Danske Fragtmænd.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, dog vil www.hestetrailer-rep.dk så opkræve et beløb, svarende til udgiften for returforsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
www.hestetrailer-rep.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Vi sender som hovedregel fra dag til dag via Post Nord, DAO eller GLS, såfremt varerne er på lager. Lagerstatus ses ved hver enkelt vare.

95,8% af alle Ordrer bliver behandlet og afsendt fra dag til dag.

Persondatapolitik.
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os, Navn, adresse. telefonnummer og mailadresse samt hvortil du ønsker forsendelsen af ordren.

Ved at acceptere betingelse & vilkår i forbindelse med ordre, så gives der fra din side accept til vi modtager og opbevarer dine oplysninger, samt videregiver dine oplysninger til nedenstående, hvor vi har tilstræbt os på at give en kort forklaring der måtte give mening for dig.

Vi registrerer samt videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Dinero er vores regnskabsprogram til fakturering, moms, bogholderi samt virksomhedsregnskab. For at kunne lave en faktura er det nødvendigt at videregive kundeoplysninger og varekøb til vores regnskabsprogram.
PostNord, GLS, Dao, Danske Fragtmænd er vores leverandører af fragt/forsendelse til småpakker og oplysninger vedr. ordren omkring hvortil pakken skal sendes samt navn og evt. adresse, såfremt den skal til hjemmeadresse videregives. Leverandørerne modtager endvidere mailadresse og evt. mobilnr. til advisering af forsendelsen.
Nets er indløser af betalinger som foretages via Dankort.
Personoplysningerne registreres hos www.hestetrailer-rep.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.hestetrailer-rep.dk er Peder Petersen (ejer af www.hestetrailer-rep.dk).

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem slettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Misbrug:
Misbrug af www.hestetrailer-rep.dk medføre til politianmeldelse.

Links:

Heste-Trailer Reperation · Hammersholt Erhvervspark 38 · 3400 Hillerød · Tlf.: +45 25308989